Welkom bij Muurstickers.org - De specialist in muurstickers!

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Muurstickers.org. Wij zijn al langere tijd actief op de muursticker markt en wij bieden een breed assortiment muurstickers aan. Deze kunt u gebruiken als decoratie van bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer.

Vaak lijken kamers leeg wanneer alleen de wanden geverfd zijn. Hiervoor zijn muurstickers de perfecte oplossing; de stickers zorgen voor een gezelligere en gedecoreerde kamer.

 We hebben stickers die modern en fris ogen, maar ook klassieke stickers. Zo kunt u uw kamer opfleuren met diverse afbeeldingen en pictogrammen. Dit assortiment loopt uiteen van sierlijke vormen tot artistieke uitingen die bijna als schilderij beschouwd kunnen worden.

Daarnaast zijn er verschillende teksten, quotes en lijfspreuken beschikbaar. Deze zijn sierlijk en simpel. Ze kunnen ook zeer flamboyant zijn, gedecoreerd met vlinders en sterren.

We beschikken ook over muurstickers die zich richten op de kleine prinsesjes en koningen van Nederland. Dit assortiment loopt uiteen van elfjes en bloemen tot dinosaurussen.

 

De muurstickers zijn voor vrijwel elke muur geschikt, zolang de ondergrond maar vlak is. De stickers zijn gemakkelijk door uzelf aan te brengen

 

www.muurstickers.org onderdeel van Tehu-WebMall

KVK: 57692734 / BTW: NL157674022B01

Smissenhaag 126 ( geen bezoekadres)

6228 HJ Maastricht

06-46260695

Groot Assortiment

Kwaliteit Muurstickers

Laagste prijzen!

×

Laagste prijzen!

Pak uw voordeel...

Gratis verzending!

×

Gratis verzending!

Vanaf €100,00 euro gratis verzonden

Levering!

×

Levering!

Binnen 7 werkdagen

×

Levertijden en bezorgkosten

Bezorgkosten

Nederland:

Wij hebben in onze webshop 2 tarieven voor de verzendkosten. Elk product wat door de brievenbus past kost slechts € 3,99 verzendkosten en wat niet door de brievenbus kan kost € 6.95. Besteld u

voor meer dan €100,- dan vervallen alle verzendkosten.

PayPal

 


 

 

 

Belgie:

Verzendkosten voor Belgie bedragen €6,95 voor bestellingen meer als €100,00 gratis verzending.


De leveringen zullen door de TNT-post geschieden.

Levering:

Wij doen ons best alle bestellingen binnen 7 werkdagen uit te leveren. Dit houden we ruim aan zodat het altijd meevalt. Mocht een bestelling onverwacht toch uitlopen dan laten laten we dat zo snel mogelijk weten.

 

 

×
×
×