Welkom bij Muurstickers.org - De specialist in muurstickers!

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Krijtbord sticker

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Krijtbord labels 10 stuks Set van 10 labels van 10 x 7 cm per stuk. Handig voor op je potjes of kisten. Mooi voor op de muur, muurstickers voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken. Wij hebben een assortiment muu..
€ 17,95
Krijtbord labels 6 stuks Set van 6 labels van 18 x 12 cm per stuk. Handig voor op je potjes of kisten. Mooi voor op de muur, muurstickers voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken. Wij hebben een assortiment muurstickers voor uw hui..
€ 17,95
Leuke krijtbordsticker voor de kinderkamer of keuken. U kunt het als één geheel gebruiken of u knipt het naar eigen inzicht. Sticker is geschikt voor op galdde ondergronden. maat : 200x45cm ..
€ 29,99
Krijtbord sticker vorm van een hart Mooi voor op de muur, muurstickers voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken. Wij hebben een assortiment muurstickers voor uw huis. U kunt kiezen uit diverse kleuren en maten muurstickers. Bekijk hier..
€ 18,50

Groot Assortiment

Kwaliteit Muurstickers

Laagste prijzen!

×

Laagste prijzen!

Pak uw voordeel...

Gratis verzending!

×

Gratis verzending!

Vanaf €100,00 euro gratis verzonden

Levering!

×

Levering!

Binnen 7 werkdagen

×

Levertijden en bezorgkosten

Bezorgkosten

Nederland:

Wij hebben in onze webshop 2 tarieven voor de verzendkosten. Elk product wat door de brievenbus past kost slechts € 3,99 verzendkosten en wat niet door de brievenbus kan kost € 6.95. Besteld u

voor meer dan €100,- dan vervallen alle verzendkosten.

PayPal

 


 

 

 

Belgie:

Verzendkosten voor Belgie bedragen €6,95 voor bestellingen meer als €100,00 gratis verzending.


De leveringen zullen door de TNT-post geschieden.

Levering:

Wij doen ons best alle bestellingen binnen 7 werkdagen uit te leveren. Dit houden we ruim aan zodat het altijd meevalt. Mocht een bestelling onverwacht toch uitlopen dan laten laten we dat zo snel mogelijk weten.

 

 

×
×
×